Több, mint 15 év tapasztalattal mögöttünk!

Build All Építőipari Kft.

Elsősorban üzletek, irodák és lakások teljeskörű és részleges felújításával, átalakításával, bővítésével valamint az ezekhez kapcsolódó belső bontással foglalkozik. Ezen belül munkáink közé tartozik gipszkarton falak építése, tv-falak kialakítása, rejtett világítások kialakítása, glettelés, festés, teljeskörű villanyhálózat kialakítása, fürdőszobák, WC-k teljeskörű felújítása, szerelvényezése, vízszerelés, hideg- és meleg burkolás, radiátorok cseréje, ablakok, ajtók cseréje, beépítése.

BuildAll

Több mint 15 éves szakmai tapasztalat

Filozófiánk, hogy tapasztalatainkat és korszerű technológiai hátterünket felhasználva biztonságos, esztétikus és funkciójukban kifogástalan helyiségeket alakíthassunk ki ügyfeleinknek. A hibátlan munkavégzés mellett az ügyfelekkel kialakított bizalmi viszonyt is fontos értéknek tartjuk.

Vállalkozásunk tevékenységének középpontjában az ügyfél áll, törekvésünk, hogy maradéktalanul megfeleljünk az általa támasztott igényeknek.

Gyors, rugalmas, szinte mindenre kiterjedő munkavégzést kínálunk, mely a mai rohanó világban elengedhetetlen, és fontos elvárás.

Árainkat általában négyzetméter alapon kalkuláljuk, és az építőipari munkaerőpiaci helyzet ellenére korrekt árakon dolgozunk. Mindenképpen helyszíni szemrevételezés alapján tudunk tájékoztatást adni arról, hogy milyen módon készíthetjük el az ügyfél által kért felújítást, átalakítást. Ezek során tanácsadással, esetlegesen további ötletekkel tudjuk kiegészíteni a meglévő elképzeléseket.

Az árajánlat természetesen ezután készülhet el korrekt és mindenki számára elfogadható módon. Az igények alapján, a lehetőségekhez képest a legjobb anyagokkal dolgozunk, ezáltal tudjuk garantálni a minőségi, megbízható munkavégzést. Ezeket figyelembe véve minden esetben egy alapos, tételes árajánlatot adunk. Fontos tényező a keletkező sitt elszállítása, melyet megállapodás, egyedi ajánlat alapján természetesen megoldunk.

Munkáinkat a referencia menüpont alatt gyűjtöttük össze, hogy leendő ügyfeleink megtekinthessék az általunk elkészített üzleteket és lakásokat az alapoktól a kész állapotig.

Vegye fel a kapcsolatot velünk