Több, mint 15 év tapasztalattal mögöttünk!

Kimagasló minőség

Vállalt szolgáltatások

A régi lakások, üzletek esetében kisebb-nagyobb átalakításokkal sokkal élhetőbbé, használhatóbbá és barátságosabbá lehet tenni a belső teret. Ez ugyanakkor rengeteg ügyintézéssel, idővel és áldozattal jár. Ha Önnek is fontos, hogy a felújítás minél gyorsabban és az elképzeléseknek megfelelően alakuljon, akkor kérjen tőlünk ajánlatot.

BuildAll

Amennyiben megálmodta üzletének, irodájának, lakásának új elrendezését, kompletten ránk bízhatja a munkát, Önnek nem kell erre pazarolnia az idejét.

BuildAll

Profi gépekkel és csapattal elbontjuk szükségtelen falait, felvéssük a burkolatot, a törmeléket elszállítjuk és megfelelő körülmények között kezdhetjük is a felújítást.

BuildAll

Csapatunk elkészíti álmai könnyűszerkezetes falait, díszítő elemeit, álmennyezetét.

BuildAll

Rutinos festőnk makulátlan falfelületeket készít, hogy üzlete/irodája/lakása a legmegfelelőbb hangulatot árassza Önnek.

BuildAll

Amennyiben megválasztotta álmai burkolatát, burkolónk szakszerű munkát végez, hogy évekig élvezhesse új otthonát.

BuildAll

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, ha radiátort cserélne, vagy a teljes vizesblokkot akarja átköltöztetni máshova.

BuildAll

Tapasztalt villanyszerelőnk segít átgondolni Önnek, hogy korszerű, modern, esztétikus és világos környezetben teljenek napjai.

BuildAll

Elöregedett ablakait, ajtóit szeretné kicserélni? Műanyag nyílászáró, redőny beépítésével a tökéletes munkát garantáljuk.