Több, mint 15 év tapasztalattal mögöttünk!
Nyílászáró csere és beépítés

Nyílászáró csere és beépítés

Elöregedett ablakait, ajtóit szeretné kicserélni? Műanyag nyílászáró, redőny beépítésével a tökéletes munkát garantáljuk.

Nyílászáró csere és beépítés

Ma a háztartások leggyakrabban a régi ablakaikat műanyag ablakokra cserélik. Ezek ára függ az ablak szerkezetétől, az ablakba kerülő üvegtől, a nyitásmódtól, színétől és sok esetben az ablak alakjától, ami nem mindig hagyományos négyszög alakú lehet. A legnépszerűbb árnyékolási eszköz a redőny. Ma már elengedhetetlen, hogy ablakcsere esetén ne szereljenek redőnyt is az új ablakra. Munkatársunk rávilágíthat a megfelelő ablak és redőny kiválasztásában a legfontosabb szempontokra és segítséget nyújt annak megrendelésében is.

Az ajtók megválasztása rendkívül fontos feladat, az ára pedig lényeges szempont. A bejárati ajtók és a beltéri ajtók tekintetében is a fától az acélig rendkívül széles skálán mozog a választék. Helyiségtől függően fontos az ajtó anyagának megválasztása. Nem mindegy, hogy a víz és a pára miatt a fürdőszobába milyen ajtót választ. Fontos szempont az ajtók hőszigetelési képessége, de még az esztétikum is. Érdemes minőségi, szép, időtálló ajtót választani. Nem érdemes az árak szerint dönteni a kiválasztásban, ebben is bátran kérjen tanácsot tőlünk. 

Elégedett ügyfelek

Galéria

Ha Önnek is fontos, hogy a felújítás minél gyorsabban és az elképzeléseknek megfelelően alakuljon, akkor
#kérjen tőlünk ajánlatot.